Представяме ви нашите уникални ръчно изработени ПРИКАЗНИ  ГРАДИНКИ (FAIRY GARDENS)

 

Нека първо Ви запознаем с това какво представляват нашите  приказни градинки. Fairy garden в превод от английски език означава приказна градинка или наричани още магически градинки или мини градинки.

 

Всяка градинка представлява засадени цветя в кашпа или саксия. При всички приказни градинки се поставя така наречения дренаж, които възпрепятства преполиване на растението. Освен това обръщаме особено внимание всички растения в една приказна градинка да са съвместими като грижа и поливане. След засаждането на растенията декорираме подходящо, за да достигнем до завършеният вид на аранжировката. Ние от Flower Dreams изработваме ръчно декорациите за всички градинки като се стараем те да са устойчиви и едновременно добре съчетани с цялостната визия.

Приказните градинки са чудесен и уникален подарък за всеки повод и за всички хора, които обичат да отглеждат цветя. Внасят много настроение и магия в сивото ежедневие.

Наши клиенти често избират такъв тип подарък за нов дом, подарък за сватба, юбилей и годишнина.

Всяка приказна градинка е уникална, но ако все пак Ви хареса нещо, което нямаме налично бихме могли да изработим подобна такава, взависимост от цветята и съдовете, с които разполагаме. Можете да следите социалните ни мрежи за наличните ни аранжировки и в по-редки случаи приемаме поръчки като срока за изработка може да варира взависимост от големината и сложноста на изработката. ( около 1седмица).

Ако имате въпроси относно растенията, които биха били подходящи за Вашият дом, не се колебайте да ни попитате и заедно да уточним коя аранжировка е подходяща спрямо светлината и температурата, на която ще вирее.

Посетете ни в нашия Магазин за цветя Flower Dreams Варна на ул.Роза 9, за да разгледате наличните ни градинки. Повече снимки може да откриете в нашата Facebook страница или в нашият Instagram профил.