Oпаковане на подаръци не е от любимите ви занимания? Оставете на нас да се справим с това.

Опаковката на подаръка е много важна част от подаръка и неговото поднасяне.

Добре изглеждащият подарък би допринесъл за страхотна изненадa, а ние винаги сме насреща да помогнем крайният резултат да се хареса и на двете страни.

За да опаковаме подарък е нужно да знаем малко информация за получателя, като какви са цветовите му предпочитания, дали е за мъж или жена, какъв е повода за подаръка. Разбира се, не е задължително да ни споделяте какъв е подаръка или за кого, но това ще спомогне за страхотен краен резултат.

опковка на подарък

Когато избираме подарък за някого, ние винаги се стараем да сме оригинални, за това е важна и неговата опаковка. Ние от Магазин за цветя Flower Dreams Варна разполагаме с най-различни материали и декорации необходими за опаковането на подарък. Освен подходящи опаковъчни хартии разполагаме и с ръчно изработени кутии, в които може да се постави подаръка. Също разполагаме и с обикновени транспортни кутии, в които да поставим подаръците с нестандартна форма, като така ефекта от изненадата ще бъде по-голям.

При нас можете да дойдете и опаковате подаръка си сами, с или без нашата помощ. В нашият магазин на ул.Роза 9, разполагаме с шанд “Направи си сам”, където можете да оставите своят принос към подаръка.

Ако нямате материали вкъщи, а искате да вложите собствената си енергия, чувства и идеи в опаковката на подаръка заповядайте при нас и опаковайте сами подаръка си.