Искате сами да изберете цветята за вашия букет?

Доверете ни се да сътворим заедно това, което си представяте!

Когато знаете, че човекът на когото искате да подарите букет обича специфични цветя е нормално да искате да му подарите точно тях. Тук идваме на помощ ние. Според вашите предпочитания можем да изготвим букет от цветята, които вие изберете и да ги аранжираме по-начин, който да Ви хареса. Ако нямаме налични цветята, които желаете винаги може да попитате, а ние да се постараем да намерим това, от което имате нужда. Поради сезонния характер на цветята не винаги са налични всички видове цветя, но в повечето случаи не би било толкова трудно да се намерят. Ако имате по-специфични предпочитания е добре да се консултирате с нас 1 седмица преди събитието Ви, за да можем да отреагираме и намерим това, което харесвате.

Често наши клиенти дават страхотни идеи за букети и с общи усилия се получават много свежи букети. Ние от Flower Dreams нямаме нищо против да идвате при нас с идеи и заедно или дори сами да направите вашият букет. Има хора, които предпочитат цветята да са без опаковка или с повече естествени материали и зеленина, към което се стремим и ние от Магазин за цветя Flower Dreams Варна. Вашите предложения са винаги добре дошли!

В нашият магазин на ул.Роза №9, разполагаме с разнообразие от кутии за цветякутия с бели рози

и кошници, които Вие нашите клиенти да изберете, а ние да напълним с цветя. Ако нямате конкертна идея разгледайте предложенията ни в онлайн магазина ни –

Заповядайте в магазина ни за цветя на ул.Роза 9, Цветен квартал, гр.Варна.