Балоните с хелий носят радост за малки и големи!

 

Добавете балони с хелий към Вашата поръчка на цветя и зарадвайте още повече Вашите близки хора. Какво по-хубаво от това да получиш балон, на който пише честит рожден ден или обичам те? Малките жестове радват всеки човек, било то за неговия празник или просто без повод. балони с хелий

Чрез нашият онлайн магазин може да поръчате букет, кошници с цветя, кутии с цветя или най-различни аранжировки, към които може да добавите различен брой балони по избор. Предлагаме балони без надписи, балони с надписи честит рожден ден, балони във формата на сърце или фолиеви балони с надпис I Love You.

Балони с хелий за вашият празник!

балон обичам те

За поръчки на балони с хелий за абитуриентска, сватби, кръщенета и други поводи ще Ви посъветваме да се свържете с нас или да ни посетите в магазина ни на ул.Роза 9, Цветен квартал, гр.Варна, където разполагаме с по-голяма разновидност на различни цветове и форми балони. Също така ние от Магазин за цветя Flower Dreams Варна предлагаме услуга, при която можем да украсим заведение или вашият дом за предстоящ празник.

Разгледайте продуктите които предлагаме тук.

За повече информация използвайте контактната форма, обадете на тел.0883 399 344 или се свържете с нас чрез нашата Фейсбук страница.