Тук искаме да Ви представим нашите уникални ръчно изработени FAIRY GARDENS или ПРИКАЗНИ  ГРАДИНКИ!

 

Нека първо Ви запознаем с това какво представляват нашите градинки. Fairy garden в превод от английски език означава приказна градинка или наричани още магически градинки или мини градинки.

 

 

Всяка градинка представлява засадени цветя в кашпа или саксия, като всяка една от тях може да се полива. Този въпрос често възниква сред клиентите ни, тей като някои от кашпите, които ипзолзваме са дървени или от естествени материали. Този вид кашпи са направени с цел засаждане на цветя и за това всяка една е има найлон, които не позволява протичане. При всички приказни градинки в керамични съдове се поставя така наречения дренаж, които не позволява преполиване на растението. Освен това обръщаме особено внимание всички растения в една приказна градинка да са съвместими като грижа и поливане. След засаждането следва декорирането на вече почти готовата градинка. Ние от Flower Dreams изработваме ръчно декорациите за всички градинки като се стараем те да са устойчиви и едновременно добре съчетани с цялостната визия на градинката.

Приказните градинки са чудесен и уникален подарък за всеки повод и за всички хора, които обичат да гледат цветя.

Наши клиенти често избират да подарят такъв тип градинки за нов дом, сватби, юбилей и годишнини.

Всяка приказна градинка е уникална, но ако все пак Ви хареса нещо, което нямаме налично бихме могли да изработим подобна такава. Приемаме поръчки като срока за изработка може да варира взависимост от големината и сложноста на изработката. ( около 1седмица)

 

 

Посетете ни в нашия Магазин за цветя Flower Dreams Варна на ул.Роза 9, за да разгледате наличните ни градинки.